Vloeronderhoud

Houd uw vloeren in topconditie met professioneel vloeronderhoud.

Bij Van Berkel Schoon BV begrijpen we dat vloeren een belangrijk onderdeel zijn van uw interieur. Ze dragen bij aan de uitstraling en sfeer van uw ruimte en worden dagelijks blootgesteld aan voetverkeer, slijtage en vuil. Met onze professionele vloeronderhoudsdiensten zorgen we ervoor dat uw vloeren er altijd op hun best uitzien en langdurig meegaan.

Ons team van vloeronderhoudsspecialisten is bekwaam in het behandelen van verschillende soorten vloeren, zoals hout, tegels, marmer, laminaat, vinyl en meer. We begrijpen dat elk type vloer zijn eigen unieke onderhoudsbehoeften heeft. Daarom passen we aangepaste reinigings- en onderhoudstechnieken toe om de levensduur en de esthetische waarde van uw vloeren te behouden.

We gebruiken geavanceerde apparatuur en hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten om optimale resultaten te bereiken.

schoonmaak6

Wij hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. We werken nauw samen met u om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen, en leveren op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw budget en planning. Onze vloeronderhouds specialisten zijn professioneel, betrouwbaar en zorgen voor minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.

Het regelmatig onderhouden van uw vloeren biedt niet alleen een aantrekkelijke uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van uw vloeren, vermindert de slijtage en verbetert de hygiëne in uw ruimte. 

Vloeronderhoud service

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!