Glasbewassing

Glasbewassing (ramen wassen) is een vak apart waarvoor u liever een bedrijf als dat van ons inschakelt. Wij werken met ladders,een hoogwerker of met het Tuckerpole Systeem. Ook kunnen wij  uw aangetaste of doffe beglazing renoveren en polijsten.

Wij  verzorgen zowel bij particulieren als scholen, kantoren, bibliotheken, restaurants en bedrijven periodiek de glasbewassing. Wanneer uw ramen gewassen zijn krijgt u een kaartje in de bus met daarop de datum wanneer wij geweest zijn. Op een later tijdstip ontvangt u dan onze factuur. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het glazenwassers diploma SVS.

Glasbewassing is een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw gebouw. Schone en sprankelende ramen dragen niet alleen bij aan de esthetiek, maar ook aan de algehele uitstraling van uw pand.
Onze professionele glazenwassers zorgen voor een grondige reiniging en streeploze glans, zowel aan de binnen- als buitenkant van uw ramen.

Wij maken we gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om optimale resultaten te garanderen. Onze goed opgeleide glazenwassers zijn uitgerust met moderne apparatuur en beschikken over de juiste vaardigheden om zelfs de meest hardnekkige vlekken, strepen en vuil te verwijderen. We hechten veel waarde aan veiligheid en gebruiken alleen goedgekeurde methoden en apparatuur om ervoor te zorgen dat het werk efficiënt en zonder schade wordt uitgevoerd.

Glasbewassing service

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!