Geschiedenis

De geschiedenis van VB Schoon bv

Over ons

Van Berkel een echte schoonmaak familie!

In 1968 begint Theo van Berkel sr. zijn schoonmaakbedrijf Schoonzicht in Bussum. Maar na één jaar veranderde de naam in Schoonmaakbedrijf van Berkel. Kwalitatief goed schoonmaakwerk, service en klantgerichtheid zorgt ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden uitgebreid worden. In 1973 komt Theo van Berkel jr. bij het schoonmaakbedrijf. Door de toename van het aantal klanten besluiten ze het kantoor vanuit huis te verruilen voor een kantoor aan de Landstraat in Bussum. Er worden meerdere personeelsleden aangenomen, zowel op kantoor als op de werkvloer. Het bedrijf groeit uit van een regionale tot een landelijke dienstverlener. 

Video VB Schoon BV

In de jaren ‘80 en ‘90 worden er relaties aangegaan, met klanten en personeel, waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds een prettige samenwerking mee hebben. Dat is de kracht van ons familiebedrijf, we gaan voor een lange termijn relatie, waarbij betrokkenheid en tevredenheid onze uitgangspunten zijn.
Sinds 2011 is de derde generatie betrokken bij het schoonmaakbedrijf. Na wat jaren met ons kantoor in het Gooi te hebben gezeten, zijn wij vanaf maart 2020 gevestigd in Almere. Op dit moment zijn de tweede en derde generatie actief in het bedrijf.     

Bekijk ook onze geschiedenis

Video afspelen