Ontruimingen

Wanneer u aan een woningontruiming denkt, ziet u wellicht voor u hoe inventaris wordt afgevoerd, bouwsels worden afgebroken en afgevoerd en vertrekken weer worden hersteld, door bijvoorbeeld vloeren en trapbekleding te verwijderen. Dat is inderdaad de kern van de meeste woningontruimingen. Maar een ontruiming betekent meer dan alleen spullen weghalen en kamers herstellen. Schoonmaakwerkzaamheden horen hier ook bij.

Wanneer wij uw woningontruiming verzorgen, kunnen wij ook zorgen voor alle benodigde schoonmaakwerkzaamheden. Standaard bij al onze ontruimingen, is dat wij de woning bezemschoon achterlaten. Dit betekent dat alle achtergebleven puin en resten netjes worden opgeruimd.

Alle kamers worden geveegd en er gaat ook even een doekje over bijvoorbeeld de wastafel, het toilet en het keukenblad. In de meeste gevallen zijn deze schoonmaakwerkzaamheden toereikend, maar het kan natuurlijk zo zijn dat u extra wensen hebt of dat er door beherende instanties extra eisen worden gesteld. Ook in die gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen zorgen voor een grondige schoonmaak van de woning zodat deze perfect schoon wordt opgeleverd.

ontruiming

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is bij ontruimingen. Daarom werken we efficiënt en flexibel, zodat we snel kunnen handelen en voldoen aan strakke deadlines. Ons team is betrouwbaar en zorgt ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden grondig worden uitgevoerd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ontruiming service

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!